Gezondheidsdiensten “OP MAAT” (m.a.w. gepast of aangepast…)

Voor BEDRIJVEN:

Persoonlijke begeleiding van Directeurs/Eigenaars, Leidinggevenden en Werknemers ter bevordering van harmonie en samenwerking voor een aangename(re) werkomgeving. Er wordt zowel individueel als collectief gewerkt, materiële zuivering (fascilitair) en dynamische vooruitgang.
Op fysiek en mentaal vlak wordt de wisselwerking tussen de werkvloer en de leiding op een integere doch indringende manier ‘bekeken’, zodat ‘inzicht’ ruimte maakt voor verbetering. Dit heeft een enorme positieve invloed, direct of indirect, op het welzijn van het personeel en de gezondheid van het bedrijf. Duurzaamheid is troef!

Aangezien elke organisatie anders is, bieden wij maatwerk aan voor nationale en internationale bedrijven tot ong. 30 medewerkers.

Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek stuurt u best even een e-mailtje naar info@sanaplus.eu. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor PARTICULIEREN:

Ervaringen en/of (geloofs)overtuigingen kunnen er voor zorgen dat we ‘de weg kwijt zijn’. Of ‘ik weet het niet meer…’ zijn uitspraken die naar boven komen drijven. Je wil wél vooruit gaan, je wil (nog) ‘iets’ van je leven maken. Je bent nooit te oud om te leren, altijd te jong.
In feite… stoppen we daar dus nooit mee. Dát aanvaarden en je flexibel opstellen is al vooruitgang op zich. Zo goed mogelijk voor je zelf (en je gezin) zorgen is een volgende stap.
Maar soms is dat rapper gezegd dan gedaan. Was alles maar zo eenvoudig?!
Mogelijk kunnen we je daarbij helpen.

Ben je op zoek? Op zoek naar hulp of begeleiding? Wil je weer of meer vooruitkomen, gelukkig(er) zijn, voldoening voelen in dit leven?

Stuur ons dan een e-mailtje met je persoonsgegevens, je verzoek (of je vraag) naar info@sanaplus.eu. Je wordt dan spoedig telefonisch gecontacteerd.